• Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3
High Risk Flights
High Risk Flights
Er zijn vluchten die speciale veiligheidsmaatregelen vereisen, welke niet geboden kunnen worden door de luchthaven zelf. Deze vluchten noemen wij Hoog Risico vluchten. Hiervoor is personeel met expertise nodig. Iemand die in staat is een potentiële dreiging te herkennen en vervolgens hierop kan anticiperen. PI ontwikkelt hier al 2 decennia programma’s voor de afhandeling van risicovolle vluchten.
PCAT
PCAT
De menselijke factor is van groot belang in de wereld van de beveiliging. De manier waarop PCAT haar trainingen organiseert gaat dan ook verder dan alleen het overdragen van kennis. Het is tevens een instrument om personen te kneden en hun taak, motivatie, houding en toewijding vorm te geven.
Consultancy
Consultancy
PI biedt een scala van diensten aan welke een luchthaven en luchtvaartmaatschappijen kan helpen bij het verbeteren van bestaaande beveiligingssystemen of het ontwikkelen van compleet nieuwe systemen. Deze zijn gebaseerd op op meer dan 2 decennia ervaring in de wererldwijde luchtvaartbeveiliging. Zij zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en kunnen worden verstrekt op een eenmalige of terugkerende basis.
Procheck
International
Safeguarding your future
Pioneers in beveiligen
Wij zijn pioneers op het gebied van het gebied van de ontwikkeling van het ‘profiling’ concept. In de loop der jaren hebben we ons concept aangepast en ontwikkeld om te blijven voldoen aan de veranderende wet- en regelgeving en uiteraard veiligheidsdreigingen. Wij zijn ook experts op hetr gebied van handmatige paspoort -en visum verificatie, met behulp van onze geavanceerde automatische systemen zoals, I-Box™ en Doc-CHECK™.
Unieke kennis
Onze beveiligingsbeambten zijn speciaal opgeleid om passagiers te interviewen en te observeren. Dit wordt gedaan aan de hand van het signaleren op basis van verschillend criteria, zoals uiterlijk, gedrag, route en reisdocumenten. Deze gespecialiseerde dienst helpt niet alleen om potentiële dreigingen af te schrikken, maar voorkomt ook illegale migratie en andere risico’s. Dit bespaart luchtvaartmaatschappijen dure boetes en ongemak.
Baggage Checks
Baggage Checks
Speciale baggage controles vinden plaats indien er aan bepaalde criteria voldaan wordt. Mede door gebruikmaking van technologiën op het gebied van Explosive Trace Detection.
Document Checks
Document Checks
Onze jarenlange ervaring met reisdocumenten heeft ons een kennispartner gemaakt welke ons in staat stelt zorgvuldige controles uitvoeren op deze documenten en de eigenaar.
Interview Technieken
Interview Technieken
Middels gerichte vraagstelling, gedragsanalyse en observatietechnieken zijn wij in staat mogelijke subversieve elemeten vroegtijdig te detecteren en op gepaste wijze te neutraliseren.
I-BOX™
I-BOX™
I-BOX™ is een gepatenteerd technologieplatform ontwikkeld door I-SEC International Security. Welke verschillende geavanceerde softwaremodules omvatten.
E-Learning
E-Learning
Er is een eigen e-learning platform waarin alle kennis en know-how is samengebracht om tot een kwaliteitssyteem te komen waarin persoonlijke groei meetbaar is
Maatwerk Oplossingen
Maatwerk Oplossingen
Voor onze klanten en externe geinteresseerden leveren wij veilgheidsoplossingen op maat. Kijkend naar de wensen en mogelijkheden voor alle betrokken partijen.